Artikel 12 van 14

Dementie en CBN Olie Full Spectrum

Ik had tot op heden dementie nog niet vermeld op mijn webshop. Dit heb ik bewust gedaan, omdat ik dementie een heftige gezondheidsklacht vind om te vermelden dat CBN Olie Full daarvoor een toegevoegde waarde kan hebben. En de andere reden is omdat ik me nog niet helemaal voor kon stellen wat cannabisolie voor mensen zou kunnen betekenen die last hebben van dementie. 

Ik heb me destijds wel verdiept in wat cannabis zou kunnen betekenen voor deze mensen, maar ik wilde pas de klacht toevoegen op mijn webshop als ik zelf ervaringen zou hebben met klanten die dement zijn en CBN Olie gebruiken.

Onlangs ben ik in contact gekomen met een dame die op zoek was naar een natuurlijk product wat haar vader zou kunnen helpen voor het verlichten van zijn klachten. Hij heeft 2 vormen van dementie: vasculair en lewy body.

Hij had erg veel last van onrust en hallucinaties, wat erg vervelend voor hem is en ook voor zijn omgeving. Ook waren de nachten heel onrustig en vervelend.

Gelukkig stond haar vader open voor CBN Olie Full Spectrum en ze merkte al vrij snel minder onrust had, aangezien de olie rustgevend is. Ook merkte ze dat de hallucinaties steeds minder werden! Sinds dat hij CBN Olie gebruikt slaapt hij ook veel beter en is hij veel helderder. Dit is een geweldig resultaat wat behaald is en ik graag met jullie deel!

Het eerste resultaat is heel positief, maar dat betekent helaas niet dat het voor iedereen zo goed zal helpen, maar het is zeker de moeite waard om te proberen. Het ergste wat er kan gebeuren is dat de olie niet helpt voor de klachten, maar meer kan er niet gebeuren want je wordt er niet high van en er zitten ook geen nare bijwerkingen aan. Een ander groot voordeel aan CBN Olie Full Spectrum is dat het een heel mooi product is om je immuunsysteem te versterken.

In CBN Olie Full Spectrum van CBN Olie Shop zit behalve CBN ook CBD, CBG, CBC en natuurlijke terpenen.

Ik hoop dat ik met mijn webshop meer mensen kan bereiken die last hebben van dementie en op zoek zijn naar een natuurlijk product. Het lijkt me fantastisch om nog meer mensen te kunnen helpen met het verminderen van de klachten van dementie!

Ken jij iemand die last heeft van dementie of heb je daar zelf last van? Sta ervoor open om CBN Olie Full Spectrum te proberen of stuur onze webshop door naar degene die die diagnose dementie heeft gekregen.

 

 

© 2020 - 2024 CBN Olie Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel